Tjenester

Service

Det kan dreie seg om alt fra enkle reparasjoner og drift og vedlikehold, til installering av avanserte røranlegg. Vi hjelper deg med dette!

Rehabilitering

Vi hos Blåhø VVS har lang erfaring og kan gjøre små nødvendige utskiftninger, samt utføre totalrenovering av røranlegg, våtrom og kjøkken.

Nybygg

Blåhø VVS er ofte involvert i byggeprosjekter, der vi tar oss av alt det rørtekniske, og installasjoner av nye rør- og avløpssystemer i nybygg.

Næringsbygg

Vi utfører alt av rørleggertjenester innen varmeanlegg, vannbehandling og sanitæranlegg, også for næringslivskunder.

Varmeanlegg

Vi hjelper deg å velge riktig varmeanlegg som er bra for miljøet, boligen vil øke i verdi, og ikke minst vil du få bedre innemiljø og spare penger!

Pumpeanlegg

Trenger du service på ditt pumpeanlegg, eller ønsker du å kanskje installere et nytt? Vi har dyktige rørleggere med lang erfaring!

Vannbehandling

Vannbehandling er veldig viktig for å forlenge anleggets levetid og opprettholde god vannkvalitet. Dette kan Blåhø VVS hjelpe deg med!

Rådgivning

Blåhø VVS består av fagdyktige rørleggere som er opptatt av å finne optimale løsninger. Vi kan derfor gi deg råd for å få til best mulig resultat.

Har du planer om å bygge eller renovere?

Ta kontakt for befaring

Vår kompetanse er kundens fordel. Vi ønsker å være med kunden fra planene legges til ferdigbefaring. Med våre levrandører og sammarbeidspartnere kan vi gode råd. Sammen planlegger vi og bygger ditt drømmebad.

Vi har rørleggere i Sel og Vågå kommune. Vi har lokaler i Vollvegen 2C i Vågåmo, her kan du treffe oss på våre kontorer etter avtale.

Sammen finner vi gode løsninger!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle