Om oss

God faglig kompetanse og gode løsninger.

Våre kunder skal være trygge på at arbeidet som utføres er et rørleggerfaglig solid arbeid.

Vi er i en frittstående rørleggerbedrift med tilholdssted i Nord-Gudbrandsdalen med fokus på god oppfølging av våre kunder, faglig kompetanse og gode løsninger.

Vår kompetanse er kundens fordel. Vi ønsker å være med kunden fra planene legges til ferdigbefaring. -Sammen finner vi gode løsninger.

Vi har rørleggere i Sel og Vågå kommune. Vi har lokaler i Vollvegen 2C i Vågåmo, her kan du treffe oss på våre kontorer etter avtale.

Varmeanlegg, vannbehandling og sanitæranlegg.

Vi utfører rørleggertjenester innen Varmeanelgg, Vannbehandling og Sanitæranlegg. Våre oppdrag består av alt fra små serviceoppdag til større prosjekter og nybygg. Vi har oppdag for både private-, og næringslivsekunder.

Med våre levrandører og sammarbeidspartnere kan vi gode råd, sammen planlegger vi og bygger ditt drømmebad.

Har du planer om å bygge eller renovere?

Ta kontakt for befaring

Vår kompetanse er kundens fordel. Vi ønsker å være med kunden fra planene legges til ferdigbefaring. Med våre levrandører og sammarbeidspartnere kan vi gode råd. Sammen planlegger vi og bygger ditt drømmebad.

Vi har rørleggere i Sel og Vågå kommune. Vi har lokaler i Vollvegen 2C i Vågåmo, her kan du treffe oss på våre kontorer etter avtale.

Sammen finner vi gode løsninger!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle